Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zilele porților deschise la Avocatul Poporului

Publicat: luni, 10 Octombrie 2022 , ora 13.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

De astăzi și până pe 14 octombrie, elevi de gimnaziu și studenți, dar nu numai, sunt așteptați la „Zilele porților deschise” la Biroul Teritorial al Avocatului Poporului Brașov, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea instituției la nivel național.

“În cadrul tuturor birourilor teritoriale și în cadrul sediului central al instituției Avocatul Poporului se vor organiza anumite întâlniri cu jurnaliști, studenți la Științe juridice, Științe sociale, Jurnalism și Comunicare sau Administrație publică, precum și cu elevi de gimnaziu și liceu. Reamintesc faptul că Avocatul Poporului este o instituție reglementată la nivel constituțional și exercită atribuțiile fie din oficiu, fie la cererea persoanelor lezate în drepturile și în libertățile lor”, a precizat coordonatorul Biroului Teritorial Brașov al Instituției Avocatului Poporului, Cătălina Dinu.

Sursa foto: arhivă 

Ruxandra Stoica