Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Detalii șocante în cazul celor doi soți din Codlea găsiți, ieri, înjunghiați

Publicat: marți, 11 Octombrie 2022 , ora 8.54
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro

Apar detalii șocante în cazul celor doi soți din Codlea găsiți, ieri, unul mort și unul inconștient (vezi aici).

Potrivit anchetatorilor, cei doi  se aflau “într-o baie de sânge”.

Femeia de 65 de ani, declarată decedată la sosirea echipajelor de salvatori, prezenta multiple leziuni, care par a fi fost provocate atât cu un cuțit, cât și cu o toporișcă, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu:

“Persoana de sex masculin a fost găsită la ușa de intrare în apartament, căzută, iar persoana de sex feminin a fost găsită în sufragerie, căzută. Foarte mult sânge, nu doar în sufragerie, ci și în dormitor și în bucătărie și pe hol, la intrare. Prin urmare, este greu de spus acuma dacă a avut loc o luptă sau nu. Ceea ce pot să vă spun este că, în cazul persoanei de sex feminin, care a fost găsită și de procurori la fața locului și al cărei deces a fost pronunțat pe loc, pentru că nu s-a putut face nimic, prezentând numeroase leziuni la nivelul capului, la nivelul antebrațului stâng, ceea ce poate conduce la concluzia că ar fi încercat să se apere. Leziunile par a fi de 2 tipuri, produse și de un corp tăietor înțepător, dar și de un corp tăietor, sub formă de toporișcă”.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, se află la Spitalul Județean Brașov, unde a fost operat, la acest moment starea lui fiind incertă.

“Un echipaj cu medic a fost solicitat la o locuință în localitatea Codlea, pentru o deblocare. Ulterior, la caz s-a descoperit o pacientă cu multiple leziuni incompatibile cu viața – decedată, s-a constatat decesul - și un bărbat cu multiple leziuni, care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Brașov, semiconștient, în stare destul de gravă, cu multiple leziuni. Era o plagă tăiată la nivel abdominal și plăgi multiple la nivelul scalpului (...) În cazul femeii, multiple plăgi cu leziuni incompatibile cu viața, la nivelul întregului organism”, a precizat Steluța  Coțiu, medic Ambulanța Brașov.

În acest moment, nu se pleacă de la presupunerea că a avut loc o crimă, se fac verificări preliminare, pentru a nu scăpa niciun amănunt, a mai declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu. 

Sursa foto: arhivă / radioresita.ro

Radio România Brașov FM