ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul Program de Cooperare între România și Elveția, semnat în 3 noiembrie

Publicat: vineri, 14 Octombrie 2022 , ora 18.06
Sursa foto: brasovcity.ro
Sursa foto: brasovcity.ro

Noul Program de Cooperare între România și Elveția va fi semnat în 3 noiembrie.

Anunțul a fost făcut de către Șeful Biroului de contribuții elvețiene din București, Giacomo Solari, prezent la Brașov, astăzi, în cadrul unei conferințe internaționale pe tema învățământului dual.

„Acest Acord de parteneriat este parte a celei de-a doua contribuții a Programului European de Coeziune. Prima s-a derulat deja, inclusiv în România. Vor fi alocați 221,5 milioane franci elvețieni, dar va exista și o cofinanțare din partea română. Vom semna, de asemenea, acest acord care stabilește diversele domenii de finanțare, precum în inovație, sănătate, incluziune socială, siguranța cetățeanului, dar și educație, cu accent pe educația duală”, a spus Giacomo Solari.

Conferința internațională dedicată învățământului dual din România „EDU.DUAL - Strategii și Parteneriate” a reunit la Brașov, joi și vineri, specialiști în educație din țară, dar și din străinătate, precum și posibili parteneri ai municipalității brașovene în viitorul consorțiu regional.

Sursa foto: brasovcity.ro


Adina Chirvasă