ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bicicleta și cartea vă pot aduce un premiu de câteva sute de lei

Publicat: miercuri, 19 Octombrie 2022 , ora 17.12
Sursa foto: Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov
Sursa foto: Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov

Bicicleta și cartea vă pot aduce un premiu de câteva sute de lei. Dacă le surprindeți în aceeași fotografie și vă înscrieți în concursul „Bibliobicicleta 2022”, lansat de Biblioteca Județeană „George Barițiu”.

Fotografiile pot fi trimise până în 14 noiembrie.

Concursul se adresează tinerilor de nivel liceal și adulților pasionați de lectură și ciclism, din județul Brașov.

Fotografiile trebuie să fie clare, de bună calitate și să respecte tema concursului, respectiv să includă cele două elemente, cartea și bicicleta, în aceeași imagine, dar și să îndeplinească cerințele tehnice legate de mărimea sau formatul imaginii, detaliate pe site-ul instituției.

Fiecare participant poate trimite maxim 2 fotografii, până cel târziu în 14 noiembrie, pe adresa de e-mail afișată atât pe site-ul Bibliotecii, bjbv.ro, cât și pe pagina de Facebook.

Atenție, însă, nu vor fi acceptate imaginile care conțin publicitate, nu aparțin concurentului, promovează discriminarea sau consumul de tutun, alcool sau substanțe interzise sau imaginile în care apar persoane care nu și-au dat consimțământul în acest sens.

Vor fi acordate 3 premii, dintre care premiul I are o valoare de 400 de lei, premiul II, 300 de lei, iar premiul III, 200 de lei.

Adina Chirvasă