Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brunch cu miliardari în centrul Brașovului

Publicat: duminică, 30 Octombrie 2022 , ora 14.45
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Unii invitați ai miliardarului Elon Musk au ajuns azi și în Brașov, pentru un brunch la un renumit restaurant din centrul orașului.

Momentul a fost pus la punct de organizatori împreună cu reprezentanții restaurantului încă de acum trei săptămâni, după cum ne-a declarat șeful localului, Laurențiu Iordache.

Oaspeții lui Elon Musk nu au avut pretenții culinare deosebite, iar suma cheltuită la restaurantul brașovean a fost chiar modică, între 75-100 de euro de persoană.

“Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori. Nu s-a vrut nimic special, deci nimic deosebit în afară de ce avem noi în meniu. Doar o singură solicitare a avut, să aibă chestii vegetariene și fresh-uri, sucuri naturale pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva. (...) A fost un brunch. Nu a fost un meniu de cină sau chestii ieșite din comun. Ce le-am servit astăzi se găsește întotdeauna, în fiecare zi, în meniul clasic al restaurantului. Deci nu s-a optat pentru nimica deosebit în afară de restricțiile alimentare: alergii ș.a.m.d. Nu au fost alte solicitări și chiar lumea a fost, după câte am văzut eu, foarte mulțumită și chiar au apreciat”, a precizat Laurențiu Iordache.


Foto: Radio România Brașov FM

Potrivit primarului comunei Bran, Cosmin Feroiu, petrecerea miliardarlior va avea loc în această seară la Castelul Bran:

“Va fi o petrecere privată la Castelul Bran, în seara aceasta, cu o mare parte dintre persoanele care s-au tot vehiculat în presă, doar că în ceea ce-i privește pe Elon Musk sau pe Angelina Jolie, eu personal, sau din informațiile mele, nu știu că sunt și ei. Nici nu pot să spun că nu sunt. Nu am fost la Stână aseară sau undeva să pot să zic da, i-am văzut. Asta pot să vă zic”.

Foto: Radio România Brașov FM

Reprezentantul Castelului Bran, Alexandru Prișcu, a precizat că există rezervări pentru „evenimente private", în aceste zile:

“Nu în mod particular pentru acest eveniment, dar nu discutăm evenimente private în afara Castelului Bran. Nu am făcut-o niciodată și n-o să o facem nici acum. Nu avem absolut nimic oficial legat de participarea vreuneia dintre aceste persoane la vreun eveniment la Castelul Bran, dar n-ar fi pentru prima oară când în lista de invitați s-ar regăsi nume mari”.

La evenimentul organizat sunt așteptate peste 50 de celebrități, printre care și actrița Angelina Jolie.

Foto: arhivă / Facebook / Castelul Bran

elle macpherson, angelina jolie, julia sandstorm, elon musk, miliardari, transilvania, halloween, petrecere, bran, castelul bran