Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vizita miliardarilor lui Musk, subiect arzător de discuții în comună

Publicat: duminică, 30 Octombrie 2022 , ora 16.15
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Vestea că miliardarii lumii vor petrece de Halloween la Castelul Bran a făcut înconjurul lumii.

De sâmbătă, de când au început să apară primele informații pe surse, toți locuitorii comunei Bran, obișnuiți cu vizite ale personalităților la Castel, de-a lungul timpului, au găsit un subiect comun de discuții.

De la celebritatea, banii și capriciile lui Elon Musk, până la personalitatea Angelinei Jolie.

Cu toții sunt de părere că acest eveniment nu poate fi decât benefic pentru comună.

Eu am înțeles că aseară a fost la Poiana Brașov. E agitație de 2 zile, e poliție, jandarmi. Da, e posibil, dar să vedem. Eu cred că e bine că cel mai bogat om al planetei vine la noi, la Bran. Eu cred că se face o publicitate la Bran. Să avansăm și brănenii mai sus”, ne-a spus o brăneancă.

E un prestigiu pentru Bran. E cel mai bogat om din lume, dar e pentru el, nu pentru mine. Ăsta e adevărul. Nu ne dă nimica nouă, dar la noi vine să ne viziteze și să vadă castelul. E tot om ca și mine”, a declarat un locuitor al comunei.

Îl așteptăm cu mare drag”, a spus un brănean.

Eu nu știu limba engleză, dar i-aș transmite multă sănătate la domnul ăsta care vine. E cel mai bogat om din lume. Acum am auzit despre el, dar să-i dea Dumnezeu sănătate și mare onoare că vine în România”, a precizat o brăneancă.

E cu dedicație, normal. Branul este vestit pentru legendele cu Dracula și atunci e normal să vină”, a declarat o femeie.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Citește și: Brunch cu miliardari în centrul Brașovului

Mihai Cojocaru