Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cimitir pentru animalele de companie, la Codlea

Publicat: miercuri, 2 Noiembrie 2022 , ora 13.02
Sursa foto: Alexandru Starliciu
Sursa foto: Alexandru Starliciu

Un cimitir pentru animalele de companie este funcțional, din această lună, la Codlea, chiar la intrarea în oraș, pe DN 1.

Cimitirul pune la dispoziția celor care doresc să își înhumeze prietenii necuvântători locuri de veci și servicii funerare complete, pentru câini, pisici, papagali, hamsteri, iepuri sau broaște țestoase.

Proprietarii spun că au venit cu această idee după ce foarte mulți brașoveni s-au plâns de faptul că nu au unde să își îngroape prietenii necuvântători.

Proiectul vine pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, unde ne ies peste 4.000 de locuri de veci pentru toate tipurile de animale. Avem o gamă variată de sicrie pentru toate animalele existente de companie. Avem o sală de ceremonie, unde oamenii pot să-și ia rămas bun de la companion. Prețurile încep de la 150 de lei, în funcție de talia animalului, la care se adaugă o taxă anuală de 150 de lei cum îi spunem noi, taxă verde, adică taxă de întreținere. Locul se concesionează pe 3 ani, după care se poate reînnoi”, a spus administratorul cimitirului, Alexandru Starliciu.

Ruxandra Stoica