ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cursuri gratuite de internet, pentru adulți, la Biblioteca Județeană

Publicat: vineri, 4 Noiembrie 2022 , ora 14.05

Începând cu data de 1 noiembrie, în calitate de membru al Rețelei de centre digitale din România, Biblioteca Județeană “George Barițiu” organizează cursuri și activități de incluziune digitală pentru persoanele adulte din comunitate care au nevoie de competențe digitale de bază, de tipul:

– navigare în siguranță pe internet,

– cunoștințe digitale minime pentru angajare în diverse job-uri,

– completarea de cereri online către instituții,

– plata utilităților și a impozitelor online,

– programări online la medic,

– cumpărături online etc.,

Cursurile se adresează adulților și seniorilor, sunt gratuite și se desfășoară în zilele de marți și joi, între orele 10.00 – 14.00, la sediul bibliotecii, în perioada noiembrie 01 noiembrie – 23 decembrie, urmând să fie continuate și în anul 2023.

Înscrieri se pot face la numărul de telefon 0268.419.338, int. 107, sau la adresa de email cicbrasov@gmail.com.

Biblioteca Județeană “George Barițiu” Brașov se află printre cele 20 de instituții din țară selectate de Fundația EOS România care se ocupă cu dezvoltarea programelor de incluziune digitală destinate comunității, în cadrul proiectului național “Împreună în România Digitală”.

Radio România Brașov FM