ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Puteți ajuta HOSPICE Casa Speranței să vină în sprijinul pacienților incurabili, fără a scoate un ban din buzunar

Publicat: joi, 17 Noiembrie 2022 , ora 16.27
Sursa foto: arhivă / Facebook / HOSPICE Casa Speranței
Sursa foto: arhivă / Facebook / HOSPICE Casa Speranței

Până la final de an, puteți ajuta fundația HOSPICE Casa Speranței să-i ajute pe bolnavii incurabili și nu e nevoie să scoateți nici măcar un leu din buzunar.

Companiile pot direcționa până la 20% din impozitul pe venit/profit către cauza HOSPICE Casa Speranței, iar din fondurile strânse, fundația va putea oferi în continuare serviciile pentru care statul român fie le subfinanțează, fie nu le finanțează.

“30 de ani de HOSPICE Casa Speranței înseamnă victorii înregistrate într-un sistem care nu e de partea pacienților cu boli incurabile. Sunt 30 de ani în care s-au adunat mii de povești. Sunt ani în care, prin perseverență, din dorința de a arăta că se pot face lucruri pentru copiii și adulții cu boli cronice progresive, oamenii HOSPICE au schimbat legi, au schimbat mentalități, iar pentru a duce lucrurile mai departe avem nevoie de sprijinul companiilor care, până la finalul anului, pot direcționa până la 20% din impozitul pe profit sau pe venit pentru HOSPICE Casa Speranței. Pot ajuta, practic, fără niciun cost suplimentar”, a explicat Andreea Țirea, reprezentant al fundației.

Mai multe detalii despre cum poate fi utilizată această facilitate fiscală găsiți pe hospice.ro.

Adina Chirvasă