Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PUB-urile din Brașov sunt pregătite pentru Campionatul Mondial de fotbal

Publicat: vineri, 18 Noiembrie 2022 , ora 12.19
Sursa foto: Ionuț Mitroi
Sursa foto: Ionuț Mitroi

Așteptarea a luat sfârșit. Peste doar două zile se va da startul primului Campionat Mondial de fotbal din istorie organizat în lunile noiembrie și decembrie.

Cea de-a 22-a ediție a Mondialului va începe duminică și se va încheia pe 18 decembrie.

Toate meciurile se vor disputa în Qatar.

La Brașov, vor lipsi suporterii de pe terase, ținând cont de temperaturile din această perioadă, însă, chiar și așa, proprietarii de pub-uri s-au pregătit intens pentru microbiștii care le vor trece pragul.

Ionuț Mitroi este managerul unui astfel de pub sportiv din cartierul Răcădău. Îi așteptă pe iubitorii fotbalului să urmărească Mondialul în cele mai bune condiții, pe cele 5 monitoare uriașe, cu tombole și mai ales un meniu tentant pentru orice microbist:

Vă așteptăm cu un sortiment larg de bere autohtonă, cât și din import. Avem și sortimente diferite de vin. Suntem alături de iubitorii fotbalului și, de aceea, punem în joc trei premii pentru cei care desemnează anul acesta campioana”.

Ce spun microbiștii brașoveni despre organizarea unui Campionat Mondial de fotbal iarna și care sunt favoritele la câștigarea trofeului?

Meciul de deschidere va avea loc duminică seara, la ora 18.00, între țara gazdă, Qatar, și Ecuador.

La pariuri, principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale este Brazilia, urmată de Argentina și Franța.

Sursa foto: Ionuț Mitroi

Radio România Brașov FM