ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trofeul „Fulg de Nea” a plecat la Câmpia Turzii

Publicat: luni, 21 Noiembrie 2022 , ora 14.29
Sursa foto: Facebook / Fulg de Nea
Sursa foto: Facebook / Fulg de Nea

Trofeul „Fulg de Nea”, ediția 2022, în valoare de 1.500 de lei, a fost adjudecat de Ștefania Petric, din Câmpia Turzii, au anunțat organizatorii.

Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii „Fulg de Nea” a avut loc în weekendul ce a trecut, la Centrul Cultural Reduta, și a reunit peste 50 de concurenți.

Specific acestui festival este că toți copiii au trebuit să prezinte un repertoriu exclusiv în limba română.

“Ne bucurăm foarte tare că a ales o piesă sugestivă, o piesă din repertoriul Mariei Tănase. Chiar dacă anul acesta oarecum ni s-a impus puțin eliminarea din cadrul festivalului nostru a secțiunii de muzică populară, iată că această piesă, această prelucrare, a fost așa, între cele 2 categorii, muzică populară și pop”, a precizat prof. Claudia Mirițescu, director al festivalului.

Președintă a juriului a fost Anca Țurcașiu.

Organizatorii au oferit în acest an mai multe premii concurenților.

Festivalul a fost organizat de Asociația Cuturală „Viva la musica” și Centrul Cultural Reduta, cu cofinanțare de la municipalitate.

Adina Chirvasă