ACUM:
21.00
Rockada de seară
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Artă”, a doua premieră a lunii decembrie, la TSA

Publicat: miercuri, 7 Decembrie 2022 , ora 13.08
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Iubitorii de teatru sunt așteptați joi, 8 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu, la cea de-a doua premieră a lunii decembrie.

„Artă”, de Yasmina Reza, în traducerea Violetei Popa, este un al doilea spectacol pe text contemporan, după cel regizat de Horia Suru – „Până când moartea ne va despărți”, prezentat în 2 și 3 decembrie.

„Artă” este regizat de Claudiu Goga și aduce în prim-plan, un dialog între trei prieteni, interpretați de Dan Cogălniceanu, Demis Muraru și Marius Cordoș. Un dialog care chestionează relația de amiciție între 3 prieteni.

E, așa, o chestie de emoție și de bucurie, pentru că regizorul spectacolului este Claudiu Goga, cu care nu am mai lucrat de probabil cel puțin 20 de ani. La fel cu colegul Marius Cordoș, cu care cam tot din aceeași perioadă nu am mai lucrat. Cu Demis am apucat să joc în câteva noi spectacole. E un spectacol care - chiar dacă se intitulează ca și gen dramatic - un spectacol de comedie. E o comedie foarte specială, ușor amară, la care nu se râde în hohote. Noi sperăm ca publicul nostru, care este destul de inteligent, să primească cu bucurie acest spectacol”, a spus managerul Teatrului, Dan Cogălniceanu.

Biletele se găsesc la casieria Teatrului, costul unuia fiind de 30 de lei.

Pentru elevi, pensionari și studenți, biletul este 10 lei.

Adina Chirvasă