Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Liniile metropolitane 520 și 540 revin la traseele obișnuite

Publicat: joi, 15 Decembrie 2022 , ora 21.40
Sursa foto: arhivă / RATBV
Sursa foto: arhivă / RATBV

Din 16 decembrie, liniile metropolitane 520 (Brașov – Prejmer) și 540 (Brașov – Vama Buzăului) revin la traseele obișnuite. Asta după darea în folosință a pasajului rutier de la intersecția DN 10 cu DN 11, din cauza căruia au fost deviate traseele.

Toate modificările vor fi vizibile în stațiile RAT.

RATBv reamintește celor care folosesc aceste linii, precum și tuturor clienților săi - pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie - că pot utiliza, pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament, aplicația 24PAY, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, reamintim faptul că societatea noastră oferă la vânzare abonamentul lunar metropolitan, la prețul de 195 de lei, abonament care poate fi folosit pe toate liniile de transport operate în municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov, fără nicio limită a numărului de călătorii”, a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Există și varianta abonamentului anual metropolitan.

Mai mult, pe traseele metropolitane plata călătoriei se poate face direct cu cardul bancar la validatoarele dedicate.

Adina Chirvasă