ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două fete de 13 ani de la o casă de tip familial din Râșnov, date dispărute

Publicat: vineri, 23 Decembrie 2022 , ora 20.08
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE:

Cele două fete au fost găsite, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

..............

Două fete de 13 ani de la o casă de tip familial din Râșnov sunt date dispărute.

Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 13 ani, a plecat de bună voie la data 23.12.2022, orele 13:30, din Casa de Tip Familial - Brebenel, din localitatea Râșnov, fără a se cunoaște destinația și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 45-50 kg, păr lung, tuns retro, culoare șaten, ochi căprui, ten deschis, constiție atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare bej și încălțăminte de culoare albă (...) Văsii Ramona-Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de bună voie la data 23.12.2022, orele 13:30, din Casa de Tip Familial- Brebenel, din localitatea Râșnov, fără a se cunoaște destinația și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 45-50 kg, păr șaten închis, ochi verzi, ten deschis, constituție atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare gri și ghete de culoare neagră, având asupra sa un ghiozdan de culoare negru cu alb, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoanele în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM