ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident rutier la Perșani

Publicat: duminică, 8 Ianuarie 2023 , ora 10.05
Sursa foto: IPJ Brasov
Sursa foto: IPJ Brasov

UPDATE ORA 11.45

“La fața locului s-au deplasat polițisti rutieri din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, iar din primele date s-a stabilit că, pe lângă avariile produse celor două vehicule, a rezultat și vătămarea corporală a două persoane. Acestea au fost preluate și transportate la o unitate medicală pentru sprijin de specialitate. Cei doi conducători auto, implicați în accident, au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul în cazul unui dintre aceștia a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări, în cadrul unui dosar de urmărire penală, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Traficul rutier a fost reluat.

.........

Circulația este întreruptă temporar pe DN1, la Perșani, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

“În urma accidentului au rezultat 2 victime. Se deplasează la fața locului un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Informații în curs de actualizare 

Radio România Brașov FM