ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cameră specială „Mama și copilul” la Serviciul Pașapoarte

Publicat: luni, 9 Ianuarie 2023 , ora 19.40
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Cameră destinată mamei și copilului și grup sanitar special pentru persoanele cu dizabilități sunt cele mai recente amenajări la Serviciului Public Comunitar Pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor de pe strada Turnului.

“Da, am adus normalitatea în cadrul unor instituții publice, o normalitate de care aveam nevoie, având în vedere că atât Serviciul Pașapoarte, cât și cel de Permise și Înmatriculări sunt asaltate de foarte mulți cetățeni. Sunt perioade foarte aglomerate, în care oamenii petrec mai mult timp în acel imobil. Am considerat necesar să asigurăm aceste facilități atât pentru persoanele cu nevoi speciale, cât și pentru mame și copii”, a spus prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că și în Instituția Prefectului este nevoie de astfel de facilități, dar acestea vor fi realizate odată cu reabilitarea imobilului.

Camelia Vlad