ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov a primit o ofertă pentru școala buffer

Publicat: marți, 10 Ianuarie 2023 , ora 10.41
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro
Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro

Primăria Brașov a primit o ofertă pentru școala de rezervă pe care vrea să o închirieze pentru elevii de la unitățile de învățământ aflate în șantier.

Deocamdată, autoritățile locale analizează această ofertă primită după două prelungiri de termene.

În urma procedurii, am primit o ofertă pentru școala buffer. Comisia a evaluat documentația depusă. A solicitat o serie de clarificări ofertantului. Suntem în etapa în care așteptăm ca ofertantul să depună toate documentele solicitate, să putem finaliza etapa de evaluare a ofertei. În funcție de documentele pe care acesta le va depune, comisia va lua și o decizie cu privire la semnarea unui contract sau altă soluție pentru școala buffer”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Primăria vrea să închirieze școala buffer pentru 7 ani și este dispusă să plătească o chirie totală de cel mult 3 milioane de euro.

Spațiul, însă, trebuie să fie aproape de Livada Poștei, aproape de stațiile de transport în comun și să permită amenajarea a 16 săli de clasă.

Sursa foto: arhivă / romania-actualitati.ro

Adina Chirvasă