ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tabără de gătit, luna viitoare, la Brașov

Publicat: marți, 17 Ianuarie 2023 , ora 17.13
Sursa foto: Facebook / Romanian Beef Master
Sursa foto: Facebook / Romanian Beef Master

Începutul lunii februarie vine cu vești bune pentru pasionații de gastronomie, dar și pentru gurmanzi.

În perioada 3 – 4 februarie, în Poiana Brașov va avea loc „Winter Beef Cooking Camp”, mai exact o tabără de iarnă pentru gătit carne de vită.

La eveniment vor lua parte atât bucătari, cât și crescători de vite de carne, producători și distribuitori de utilaje și echipamente gastro, dar și gurmanzi și pasionați de gătitul în aer liber.

„Evenimentul are și un rol educativ, pe partea de cunoaștere a gastronomiei și a zonei de stake house-uri. Am câțiva colegi pe care mă bazez și cu care pot lucra, în sensul în care putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți - mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara; Cum se tranșează o carcasă de de vită, cum recuperăm anumite grupe musculare, ce se poate găti din ele, pe ce instrumente se gătesc. Au apărut acuma tot felul de echipamente pe bazate pe peleți, din diverse esențe. Provocarea este să demonstrăm și puterea aparatelor în condiții vitrege”, a spus organizatorul evenimentului, Radu Zărnescu.

Ruxandra Stoica