ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2 bărbați loviți de tren, în această după amiază, în județ

Publicat: vineri, 20 Ianuarie 2023 , ora 17.37
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren, în această după amiază, în zona localității Prejmer. Un altul a ajuns la spital cu politraumatisme, lovit de tren tot în această după amiază, în zona Stadionului Tineretului din municipiu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, trenul Inter-Regio care circula pe ruta București – Târgu Mureș a lovit o turmă de oi și un bărbat care se deplasa cu acestea:

„În urma evenimentului s-a produs accidentarea mortală a bărbatului și a mai multor ovine (aproximativ 20). Din primele cercetări s-a stabilit că persoana decedată ar fi fost surprinsă și accidentată de locomotiva trenului”.

Cea de a doua persoană a fost acroșată de trenul Regio care circulă pe ruta Zărnești- Brașov, în apropierea Gării Bartolomeu, lângă Stadionul Tineretului:

„La nivelul trecerii cu calea ferată, a acroșat un bărbat ce s-ar fi deplasat pedestru, printr-o zonă neamenajată. În urma evenimentului s-a produs rănirea bărbatului, care a fost transportat la spital de către cadrele medicale”.

În ambele cazuri, cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentelor.



Radio România Brașov FM