ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru polițiști brașoveni au fost puși sub control judiciar

Publicat: vineri, 3 Februarie 2023 , ora 16.50
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Patru polițiști brașoveni, cercetați de procurori și polițiști de la Direcția Generală Anticorupție pentru comiterea de infracțiuni de corupție, au fost puși sub control judiciar.

Una din obligațiile stabilite de instanță este aceea de a nu desfășura activitatea de agent de poliție rutieră în legătură cu care ar fi săvârșit faptele pentru care sunt cercetați.

Procurorii au pus în mișcare acțiunea penală față de ei și li s-a adus la cunoștință actul de inculpare, în prezența unui avocat.

Reamintim că, miercuri, anchetatorii au efectuat 15 percheziții domiciliare într-un dosar în care se fac cercetari pentru infracțiunile de luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu.

De la debutul acțiunii și până acum, pe lângă percheziții, au fost audiate 20 de persoane.

Vineri au mai fost citate 8 persoane, inclusiv cele cercetate.

Persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție până la momentul în care instanța se pronunță printr-o hotărâre judecătorească definitivă.

Mai multe, aici: Percheziții domiciliare la angajați ai IPJ Brașov

Cinci polițiști brașoveni reținuți pentru abuz în serviciu

Sorin Țîrcă