ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autocar cu numere de Brașov răsturnat în Slovenia. Trei persoane au murit

Publicat: vineri, 3 Februarie 2023 , ora 17.00
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Un autocar cu numere de Brașov, cu 32 de români la bord, s-a răsturnat în Slovenia, în timp ce mergea spre Italia.

Potrivit Radio România Actualități, trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

O echipă din cadrul Ambasadei României la Ljubljana le acordă asistență consulară cetățenilor români implicați în accident.

La acest moment, ceilalți 25 de pasageri se află într-o locație a Agenției Drumurilor din Murska Sobota, unde le-au fost puse la dispoziție băuturi calde și alimente, urmând să fie preluați de un autocar al companiei de transport pentru continuarea călătoriei. Ancheta autorităților slovene cu privire la acest accident este în desfășurare. Ambasada României la Ljubljana continuă dialogul cu autoritățile slovene privind evoluția stării de sănătate a răniților, fiind pregătită să acorde asistență consulară conform competențelor legale, și sprijină procedura de repatriere a trupurilor neînsuflețite”, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Externe, Mihai Filip.

Radio România Actualități