ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” al Corului Madrigal ajunge și la Brașov

Publicat: luni, 6 Februarie 2023 , ora 17.31

Turneul național de Paște „Săptămâna Patimilor” al Corului Madrigal ajunge și la Brașov.

Turneul debutează la sfârșitul lunii martie, iar în Brașov, Corul Madrigal va cânta pe scena Teatrului Sică Alexandrescu, în data de 4 aprilie, de la ora 19.00.

Corurile de copii ale Programului Național Cantus Mundi din fiecare oraș al turneului vor cânta alături de Corul Madrigal.

Repertoriul Corului Madrigal este structurat pe o serie de 13 compoziții de factură spirituală, românești și universale.

În program se regăsesc lucrări semnate de Anton Pann, Gheorghe Cucu, Gheorghe Danga, precum și de Wolfgang Amadeus Mozart sau Christopher Tin.

Spectacolul este completat prin scenografie și imagine, dar și prin texte sacre din Evangheliile Noului Testament, aduse pe scenă de Corneliu și Pavel Ulici.

Biletele au fost deja puse în vânzare, costul acestora pornind de la 60 de lei, iar cel mai scump bilet este 150 de lei.

Adina Chirvasă