ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Biblioteca Județeană organizează cea de a doua ediție a concursului internațional „Lectură la fereastră”

Publicat: vineri, 10 Februarie 2023 , ora 12.55
Sursa foto: arhivă / Biblioteca Județeană
Sursa foto: arhivă / Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov, Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret organizează cea de a doua ediție a concursului internațional „Lectură la fereastră”.

Ca să participați la concurs trebuie trimiteți o fotografie care să ilustreze această temă (citind în fereastră, o carte la fereastră etc.) la adresa copii@bjbv.ro, până la data de 28 februarie 2023.

Menționați pe fotografie numele, prenumele, vârsta, localitatea și județul.

De asemenea, email-ul trebuie să conțină și acordul dumneavoastră pentru mediatizarea fotografiei.

Se vor acorda trei premii și o mențiune, iar fotografiile premiate vor fi postate pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene în data de 10 martie 2023.

Și pentru că în fiecare an, la data de 15 februarie este marcată Ziua națională a lecturii, reprezentanții Bibliotecii mai lansează o provocare:

“Ca să demonstrăm lumii cât de mult iubim cartea si lectura, lăsați în fereastra casei un semn - o carte, mai multe cărți, un desen, un citat - pe tot parcursul zilei de 15 februarie. Postați imagini pe paginile de facebook, timiteți-le bibliotecilor din localitate pentru mediatizare”.

Sursa foto: arhivă / Biblioteca Județeană "George Barițiu" Brașov


Radio România Brașov FM