ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Casa Căsătoriilor, pustie de Valentine’s Day

Publicat: marți, 14 Februarie 2023 , ora 12.54

Nici măcar un cuplu nu a dorit să-și unească destinele de Valentine’s Day în acest an, la Brașov.

Dacă anii trecuți cererea era una mult mai mare decât în alte zile din această perioadă, de această dată Casa Căsătoriilor va rămâne pustie.

De câțiva ani observăm o scădere a numărului acestora, iar de exemplu, anul acesta nu avem nicio căsătorie, de oficiat. Este ca un trend - a avut o perioadă de creștere. Mulți doreau un anumit moment din an, cum ar fi Valentine’s sau Dragobetele. Acum cred că cuplurile se gândesc mai mult la locul în care să-și țină petrecerea, invitați sau formație, decât la ziua efectivă în care-și unesc destinele”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Cum Valentine’s Day pică într-o zi de marți, pentru cupluri este mai important să vină cei dragi alături de ei, astfel că se orientează spre zilele de vineri sau de weekend.

De altfel, sărbătoarea de Dragobete va fi anul acesta într-o zi de vineri.

Sorin Țîrcă