ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Angajatorii și lucrătorii din construcții, față în față cu inspectorii ITM

Publicat: vineri, 17 Februarie 2023 , ora 18.16
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

În cadrul unei campanii naționale, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Brașov va avea loc miercuri, 23 februarie, o acțiune de informare a angajatorilor și lucrătorilor din domeniul construcții asupra prevederilor legale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă.

„Numărul de accidente de muncă înregistrate în acest domeniu de activitate în anul 2022, precum și gravitatea acestora, a fost factorul determinant în luarea deciziei de a continua și intensifica acțiunile de monitorizare și verificare a modului în care se respectă prevederile legale (...) întâlnirea are drept scop mărirea gradului de informare și conștientizare cu privire la obligativitatea luării de măsuri concrete, care să vizeze securitatea și sănătatea lucrătorilor”, a precizat Adrian Reit, inspector șef ITM Brașov.

În cadrul întâlnirii, care va începe la ora 10.00, vor fi abordate, printre altele, teme precum deficiențe constatate cu ocazia controalelor sau măsuri pentru prevenirea producerii accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale.

Radio România Brașov FM