ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov și FC Buzău deschid a doua parte a sezonului din Liga a doua, joi, pe terenul buzoienilor

Publicat: miercuri, 22 Februarie 2023 , ora 12.27

FC Brașov și FC Buzău vor deschide a doua parte a sezonului din Liga a doua de fotbal joi, de la ora 17.00, pe terenul buzoienilor.

Miza acestei partide este una imensă, cele două echipe fiind angrenate direct în lupta pentru intrarea în play-off.

În prezent, „galben-negrii” se află pe locul 10 în clasament, având 23 de puncte.

Gazdele ocupă a 6-a poziție, ultima ce asigură prezența în play-off, cu 26 de puncte. 

Antrenorul Dan Alexa așteaptă o evoluție foarte bună din partea elevilor săi.

“Un meci greu, o deplasare grea. Am pretenția de la noi - și când spun noi mă refer la absolut tot ce înseamnă FC Brașov, la jucători, la staff, toată lumea care e în jurul echipei - să mergem pozitivi. Cred că presiunea mare este pe pe Buzău, mai mare decât pe decât pe noi. Mergem să facem meci bun. Am așteptări la jucătorii mei să se ridice la la importanța jocului, pentru că este un meci între două echipe bune cu miză mare pentru amândouă și îmi doresc mult să și aratăm bine jocul ăsta și să câștigăm, normal”, a precizat antrenorul Dan Alexa.

Pentru acest meci Alexa are probleme de lot în zona ofensivă.

Ștefan Blănaru s-a operat și va lipsi cel puțin două luni de pe teren, iar Adrian Chică-Roșa a revenit de curând la antrenamente, dar nu este încă disponibil pentru un test oficial.

În schimb, tehnicianul galben-negrilor se poate baza pe fundașul Bradley Diallo, după ce acesta a fost răcit aproape o săptămână.

Adrian Susanu