ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Singurul show de stand up comedy muzical din România vine la Brașov

Publicat: luni, 27 Februarie 2023 , ora 16.49
Sursa foto: Cezar Ouatu
Sursa foto: Cezar Ouatu

Singurul show de stand up comedy muzical din România vine la Brașov! Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Dutu formează The Free Tenors.

Este vorba despre un concept nou, o parodie muzicală în care protagoniști sunt cei trei artiști liberi de orice grijă și dezinhibare muzicală, vocală și artistică, dar în cadru căreia se cântă serios si foarte bine.

Schimburile de stiluri muzicale și de costume, travestiurile, cvartetul de coarde, interacțiunea cu publicul, umorul, dar și efectele muzical-vocale și restul surprizelor vor face ca acest show sa devină unul memorabil, promit artiștii.

Luciano PavarOUati (Cezar Ouatu), Jose Carras (Mihnea Niculescu) și Placido Flamingo (Andrei Duțu) sunt trei personaje, trei tenori, trei nebuni frumoși care dau viață singurului proiect muzical vocal de comedie din România, inclusiv pe scena Centrului Cultural Reduta Brașov, pe data de 15 martie, de la ora 19.30.

Artistul Cezar Ouatu:

Ba mai mult, organizatorii vin și cu o recomandare: "Să aveți batistele la voi pentru că se va râde mult și bine!".

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.ticketstore.ro. 

Radio România Brașov FM