ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Omul zilei”, premieră la Teatrul „Sică Alexandrescu”, în regia lui Dan Tudor

Publicat: marți, 28 Februarie 2023 , ora 11.18

Actorii Teatrului „Sică Alexandrescu” sunt în repetiții pentru o nouă premieră: „Omul zilei”, o adaptare după Victor Eftimiu, în regia lui Dan Tudor.

Premiera va avea loc în data de 5 martie, de la ora 19,00.

Comedia este prezentă în fiecare scenă din spectacolul nostru. Pe scurt, un domn respectat în oraș, un om fără velități de politician sau de preamărire se duce la pescuit, ăsta fiind un exercițiu pe care îl practică săptămânal și în loc să prindă un pește, prinde un om pe care îl bagă în casă, iar omul ăla nu vrea să mai plece. În final, se dovedește că acest om vrea să-i mulțumească salvatorului schimbându-i destinul, făcându-l prezent, făcându-l util”, a precizat actorul și regizorul Dan Tudor, manager al Teatrului Alexandru Davila din Pitești.

Piesa a avut peste 200 de reprezentații în capitală.

Vă invităm la spectacolul «Omul zilei». Este un spectacol făcut cu multă dragoste, cu multă bucurie, cu hohote de râs la repetiții, cu regrete că timpul de repetiție s-a terminat și cu un neastâmpăr al apropierii premierei și o dorință de a vă împărtăși ceea ce am descoperit cu bucurie”, a adăugat regizorul Dan Tudor.

„Făt Frumos's story” sau “Domnu' Goe” sunt alte spectacole de excepție realizate în colaborare de regizorul Dan Tudor și Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov.

Silvana Șerban