ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Radio România Brașov FM – de 4 ani mereu la înălțime!

Publicat: miercuri, 1 Martie 2023 , ora 10.27

Sărbătoare mare, astăzi, la Radio Romania Brașov FM. Studioul Teritorial Brașov al Societății Române de Radiodifuziune împlinește 4 ani de emisie pe 93,3 FM, frecvența „Mereu la înălțime”.

“Ne aducem aminte de data de 01 martie 2019, când cel mai nou post al Societății Române de Radiodifuziune a început să emită în eter. O grupă de jurnaliști și de tehnicieni inimoși, cu spirit de răspundere, cu multă pasiune pentru acest domeniu de activitate, a pornit atunci la drum. S-au scurs patru ani în care Radio România Brașov FM a venit în sprijinul comunității prin știrile, informațiile, comentariile, reportajele și prin emisiunile care au fost dedicate publicului ascultător din Brașov”, a precizat managerul Radio România Brașov FM, Dorin Dușa.

Echipa Radio România Brașov FM vă aduce, de patru ani, pe 93,3 FM și online pe radiobrasovfm.ro cele mai importante informații din inima țării, iar emisiuni precum „Bună dimineața Transilvania”, „Pulsul Zilei”, „Sens Unic” sau „Pasaj Urban” au pus la dispoziția publicului hit-urile momentului, reportaje, interviuri, modă, sfaturi pentru sănătate, sport sau lecții de stil.

Pentru privilegiul acestei călătorii, vă mulțumim!

Radio România Brașov FM