ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Traficul feroviar este restricționat, la Predeal, în urma unui accident

Publicat: miercuri, 1 Martie 2023 , ora 12.39
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE:

Traficul feroviar este oprit la această oră pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus (...). La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU. Menționăm faptul că trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR 11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 - sunt redirecționate să circule pe firul II”, se menționează într-un comunicat al CFR.

.................................

Mașină răsturnată peste calea ferată, la Predeal. Șoferul a ajuns la spital, iar traficul feroviar este restricționat.

“În accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea feratã, în condiții care urmează a fi cercetate și lămurite de polițiști, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a sărit de pe pod și a ajuns pe platforma feroviară. Primele date indică existența unei singure persoane rănite, respectiv conducătorul auto un bărbat de 22 de ani, care a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului. În acest moment traficul feroviar este restricționat, deconectat de la rețeaua de alimentare electrică, urmând ca în scurt timp, după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculului, să fie reluat”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Radio România Brașov FM