Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Massif începe astăzi în Poiana Brașov

Publicat: vineri, 3 Martie 2023 , ora 8.36

Astăzi, în Poiana Brașov începe Massif.

200 de polițiști, 20 de pompieri și 16 medici și asistenți de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, cărora li se adaugă jandarmii vor asigura zilnic, în acest weekend, buna desfășurare a Festivalului.

Jandarmii atrag atenția că sunt interzise bagajele voluminoase, aparatele cu electroșocuri ori alte instrumente care pot fi folosite pentru acțiuni violente, precum și consumul de substanțe interzise.


Totodată, ISU Brașov a anunțat că vor fi organizate două puncte de prim-ajutor și un punct medical avansat pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipaje mixte de pompieri și paramedici SMURD se vor afla în permanență în zona de desfășurare a evenimentului.

Reamintim că pe perioada festivalului, 3 – 5 martie, accesul în stațiune va fi permis, în intervalul orar 11:00 - 1:00, numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing.

Potrivit administrației locale, cea mai rapidă variantă de a ajunge la festival este transportul în comun, iar Primăria Brașov și RATBv au pregătit un plan de transport care să asigure accesul la eveniment, fie prin creșterea frecvenței pe anumite rute de transport - în interiorul orașului și spre Poiană, fie prin crearea unor noi linii de transport care să le permită participanților să ajungă și să plece de la festival.

Tariful unei călătorii în Municipiul Brașov și pe raza Zonei Metropolitane Brașov este de 4 lei.

Organizatorii Festivalului Massif spun că va fi un eveniment nemaiîntâlnit într-o stațiune montană la nivel european, cu o participare de cel puțin 35.000 de persoane pe parcursul celor trei zile ale evenimentului și peste 100 de artiști pe 6 scene.


Radio România Brașov FM