ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atmosferă incendiară în prima seară a Festivalului Massif

Publicat: vineri, 3 Martie 2023 , ora 23.17
Sursa foto/video: Radio România Brașov FM
Sursa foto/video: Radio România Brașov FM

Atmosferă incendiară în această seară la Festivalul Massif.

Mii de persoane s-au adunat în Poiana Brașov, la prima ediție a evenimentului care promite să fie cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune montană.

Brașovenii prezenți spun că așteptau de mult asemenea evenimente în orașul de la poalele Tâmpei, iar turiștii s-au declarat fericiți că își pot vedea favoriții:

Lipsa zăpezii și dificultățile întâmpinate la intrare sunt printre micile nemulțumiri ale celor prezenți:

Zeci de autobuze au fost puse la dispoziția celor care au dorit să se deplaseze în Poiana Brașov, deoarece zilele acestea accesul în stațiune va fi permis, în intervalul orar 11:00 - 1:00, numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing.

Seara de sâmbătă va fi deschisă, de la 17.30, de Inna, iar apoi vor susține showuri Kadebostany și Quintino.

Duminică vor urca pe scena din Poiana Brașov Deliric, Ian, Morten, DJ Dark și Mentol, iar festivalul se va termina cu un show marca Nicky Romero și focuri de artificii.






Radio România Brașov FM