ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții domiciliare, la Brașov, la persoane suspectate de proxenetism

Publicat: marți, 7 Martie 2023 , ora 9.14
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Polițiștii brașoveni fac în această dimineață cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de proxenetism.

Sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au descins la cinci adrese din județul Brașov, unde locuiesc suspecții.

“Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada mai 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către trei femei, în vederea obținerii unor foloase patrimoniale, activități ce s-ar fi desfășurat pe raza județelor Brașov și Sibiu. De asemenea, polițiștii brașoveni au stabilit că persoanele bănuite de săvârșirea faptelor sunt trei bărbați și două femei, din județul Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, subcomisar Florentina Manolache.

Polițiștii brașoveni vor pune în executare șapte mandate de aducere.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov.

Sursa video: Poliția Română
Sorin Țîrcă