ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Casa de Cultură a Studenților promite un an plin de evenimente

Publicat: marți, 7 Martie 2023 , ora 15.36

Casa de Cultură a Studenților Brașov și-a prezentat astăzi bilanțul pe ultimii ani, dar și proiectele viitoare.

Dacă în timpul pandemiei, majoritatea spectacolelor au fost doar în mediul online, de la jumătatea anului trecut au fost organizate și spectacole cu public, iar cea mai prolifică secție a fost cea de folclor, care a susținut un spectacol maraton de 6 ore.

Spectacolul a fost realizat în vederea aniversării a 50 de ani de activitate a Casei de Cultură a Studenților.

Secția va suține anul acesta și tradiționalul spectacol „Flori de Mai”, programat pe data de 19 mai într-o locație ce urmează a fi stabilită.

Ce alte evenimente își propun celelalte șase secții ale Casei de Cultură a Studenților ne-a spus coordonatorul instituției, Silviu Achim:

În acest moment, Ansamblul Folcloric numără aproximativ 60 de membrii activi, iar în toate cele șapte secții activează aproximativ 300 de studenți care vor participa, anul acesta, la peste 50 de evenimente, spectacole, tabere, urcări pe munte sau acțiuni de ecologizare.



Nucu Jalea