ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Arestat pentru șantaj

Publicat: miercuri, 8 Martie 2023 , ora 8.45
Un bărbat, de 36 de ani, care a încercat să obțină de la un cunoscut suma de 200.000 de lei, amenințându-l pe el și familia acestuia cu acte de violență, inclusiv că va incendia barul soției, a fost arestat marți, în baza deciziei Judecătoriei Brașov.
Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cei doi bărbați se cunoșteau de la o sală de jocuri pe care o frecventau amândoi.
'În perioada 5-6 martie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, cunoscând de la sala de jocuri frecventată că persoana vătămată a câștigat o sumă însemnată de bani de pe urma unei tombole organizate de un cazino din municipiul Brașov, i-a trimis acesteia două mesaje tip SMS prin care a încercat să o constrângă să îi remită suma de 200.000 lei, sub amenințarea comiterii de acte de violență asupra sa și a familiei, precum și a incendierii barului soției victimei', a precizat sursa citată.
Potrivit acesteia, cei 200.000 de lei reprezentau jumătate din suma câștigată de victimă la tombolă.
Bărbatul de 36 de ani a fost reținut și, ulterior, arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru șantaj.
Radio România Brașov FM