ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Agenda evenimentelor zilei, la Brașov

Publicat: duminică, 12 Martie 2023 , ora 8.44
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Evenimente de dimineața până seara. Așa arată lista activităților la care ați putea lua parte, astăzi, la Brașov.

Muzicanții din Bremen. Așa se numește spectacolul programat la Teatrul Arlechino Brașov, la ora 10.30. Este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original, unde păpușile prind viață într-un spectacol vesel și distractiv. Spectacolul, care se adresează copiilor cu vârste de peste 4 ani, vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș - animale foarte diferite și totuși prietene.

”Stewardesa Pandemică” vă așteaptă, în premieră, la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18.00. Este spectacolul pus în scenă de Teatrul Particular Brașov, cu actrița Dorina Roman.

Teatrul Sică Alexandrescu vă invită să-l vedeți pe "Bolnavul închipuit", de Moliere. La ora 19.00, actorii teatrului brașovean vor urca pe scenă pentru o îmbinare între comic și tragic. Din distribuție fac pare Dan Cogălniceanu, în rolul bolnavului închipuit, Ioana Bîndac și Viorica Geantă-Chelbea.

La ora 19.30, Centrul educațional și artistic Ora Zero va găzdui un concert cu Dalma și trupa Fliptones. Pe scenă îi veți vedea pe Mihai Nedea la pian, Ilyés Botond la chitară, Răzvan Meseșan la saxofon, Răzvan Slate la trompetă, Soka Ákos la tobe si pe Ciprian Dragomir la bas. Doar locurile sunt limitate, nu și distracția, spun organizatorii.
Camelia Vlad