Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții la persoane bănuite de uciderea animalelor fără drept, luare de mită sau spălarea banilor

Publicat: marți, 14 Martie 2023 , ora 15.03
Sursa foto: arhivă / Poliția Română
Sursa foto: arhivă / Poliția Română

Zeci de percheziții imobiliare efectuează polițiștii brașoveni, ajutați de colegii lor din mai multe județe și din Municipiul București, la persoane bănuite de luare și dare de mită, deturnare de licitații, uciderea animalelor fără drept, fals în înscrisuri oficiale și spălarea banilor.

În județele Brașov, Covasna și Sibiu, polițiștii brașoveni efectuează 22 de percheziții imobiliare, iar colegii lor din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița și Ialomița și din Municipiul București efectuează alte 10 percheziții.

În urma punerii în executare a tuturor celor 32 de mandate de percheziție domiciliară, vizând sediile unor instituții publice, punctele de lucru ale unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice (funcționari publici, administratori de societăți comerciale și angajați ai acestora), se urmărește descoperirea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe extracontabile, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, a 20 de persoane, pentru audieri.

Sorin Țîrcă