Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacolul “Se caută un mincinos”, în premieră la Centrul Cultural Reduta

Publicat: marți, 14 Martie 2023 , ora 18.08

Premieră la Centrul Cultural Reduta! Trupa de amatori “Redoute” se pregătește pentru spectacolul cu piesa “Se caută un mincinos”, care se va juca în premieră joi, 16 martie, de la ora 19,00.

Trupa activează de aproape 30 de ani, timp în care a cules nu doar aplauze, ci și premii la festivalurile de teatru din țară.

Noi ne străduim să reluăm și festivalul de teatru de amatori «Am-Actor», pentru că trupa noastră participă la festivaluri în țară, se întoarce cu premii și va fi momentul să fim și noi gazde pentru un astfel de eveniment. Anul acesta bugetul nu ne-a permis, dar sperăm anul viitor să stăm un pic mai bine și atunci să avem și la Brașov un festival de teatru de amatori”, a precizat managerul Centrului Cultural Reduta, Adrian Vălușescu.

Piesa de teatru în trei acte este o comedie cu iz politic, în care publicul va cunoaște zece personaje.

“Am reluat piesa și am păstrat regia. Practic, am reluat-o într-o altă formulă de actori. Cam jumate din distribuție sunt actori noi, dar piesa este o comedie în trei acte, cu adaptare după Dimitris Psathas, un autor foarte cunoscut în Grecia, cum ar fi Caragiale la noi, așa e și el cunoscut în Grecia”, a precizat actorul Eugen Frîncu.

Pentru spectacolul de joi seară s-au vândut toate biletele, piesa urmând să fie repusă în scenă cât mai curând.


Silvana Șerban