Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

La Râșnov a început curățenia de primăvară

Publicat: vineri, 17 Martie 2023 , ora 11.30
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

Curățenia de primăvară a început la Râșnov cu reparații la platformele de gunoi din oraș, dar și cu strângerea deșeurilor aruncate haotic de cetățeni în spatele platformei de gunoi din cartierul Romacril.

Totodată, gardul care delimitează pârâul Ghimbășel de zona pietonală I.S.R. a fost reparat și vopsit, anunță autoritățile locale.

“Pentru început, au fost luate la rând cartierele din oraș, acolo unde există probleme cu depozitarea deșeurilor neconforme. Acele terenuri au fost igienizate. Urmează ca și celelalte să fie igienizate, iar deșeurile să fie strânse și duse către rampa de gunoi. Au început să fie reparate platformele unde sunt depozitate deșeurile, platformele de deșeuri dintre blocuri. Cel mai probabil de săptămâna viitoare va începe și campania de curățenie pe toate străzile din oraș, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. Beneficiarii de ajutor social vor fi scoși la curățenie pentru a igieniza toate spațiile publice, parcurile, aleile dintre blocuri și așa mai departe”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov, Răzvan Iancu.

Ruxandra Stoica