ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Când va fi refăcut terenul din Poiana Brașov afectat de Massif?

Publicat: sâmbătă, 18 Martie 2023 , ora 10.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

După ce la începutul lunii martie, Poiana Brașov a fost gazda celui mai mare festival de muzică organizat într-o stațiune montană europeană, acum, organizatorii trebuie să refacă terenul foarte afectat.

S-ar părea că vremea de afară a fost principala cauză pentru care urmele adânci lăsate de Massif încă se văd în stațiunea brașoveană. Însă, organizatorii vin cu o promisiune.

"Conform acordului pe care îl avem cu organizatorii Massif, după ce vor termina partea de montare a elementelor care au fost utilizate pentru concert, vor începe etapa de refacere a terenului. Aceștia au spus că, chiar de săptămâna viitoare, dacă și vremea le va permite, vor trece la această etapă de refacere a terenului", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Din păcate, refacerea terenului ar putea fi ceva mai complexă decât simpla sa îndreptare, îmtrucât refacerea florei existentă în zonă va dura ceva timp.
Sorin Țîrcă