ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul ar putea fi reprezentat la cele mai mari competiții mondiale ale frumuseții

Publicat: duminică, 19 Martie 2023 , ora 13.26
Sursa foto: Facebook / Filon de România
Sursa foto: Facebook / Filon de România

"Filon de România" ajunge și la Brașov. Este vorba despre un proiect nou prin care se dorește promovarea frumuseții autentice românești.

Se caută tinere dornice să își pomoveze zona de proveniență, dar și cu înălțimea între 1,65 și 1,83m.

Proiectul aparține Asociației Clubul Rotary Valea Prahovei din Bușteni și se derulează pe parcursul acestui an la nivel județean, zonal și național. La final, vor fi alese tinerele reprezentante ale României la evenimente mondiale cu puternic impact mediatic, precum: Miss Intercontinental, The Miss Globe sau Top Model of the World.

Pe 25 martie, cele mai frumoase și autentice brașovence pot participa la preselecția Filon de Brașov. Din juriul de la Brașov face parte și Delia Duca, Miss Univers România 2012, care ne-a oferit mai multe detalii despre preselecție, în cadrul emisiunii Pulsul Zilei.

"În data de 25 martie, sâmbătă, așteptăm orice concurente între 14 și 26 de ani care simt pot își reprezinte țara. Va avea loc acest casting în centrul orașului, la un hotel de cinci stele, în sala de marmură, la ora 16.00. Toate informațiile le găsesc pe facebook".

Precursorul proiectului Filon de România a fost proiectul InfoFashion România, derulat în perioada 2002 - 2022. În acest context, au ajuns la concursurIle de frumusețe și modelling de pe toate cele 5 continente, peste 150 de reprezentante ale României. Unele au adus în țară cu marile trofee.

Mai multe detalii despre eveniment, puteți află din interviul integral acordat de către Delia Ducă la Pulsul Zilei, la începutl lunii martie:

Bianca Bucă