ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Legendarul Nicu Covaci, în studioul Radio România Brașov FM, la Weekend Împreună

Publicat: duminică, 19 Martie 2023 , ora 13.43
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Sâmbătă seara, la Cinema Patria din Brașov, atmosfera a fost de poveste pentru legenda rock-ului românesc, Nicu Covaci, fondatorul Phoenix.

Acolo, a rulat, din nou, documentarul "Phoenix, povestea continuă", regizat de brașoveanul Cristian Radu Nema.

Seara s-a încheiat cu ovații la scenă deschisă, iar ziua de astăzi a început în studioul Radio România Brașov FM, unde în cadrul emisiunii Weekend Împreună, legendarul Nicu Covaci a povestit despre copilărie, prezent și continuitate.

”Atmosfera a fost nemaipomenit de prietenoasă, deschisă și bucur fiu convins nu au fost degeaba eforturile pe care le-am făcut de a lungul 60 de ani au fost gigantice. Lumea nici nu trebuie știe. Eu nu plâng, nu mă vait. Toate piesele noastre au mesaj și încercăm întărim șira spinării la români. Ăsta e adevărul. Atât timp cât oamenii sunt candizi, ne iau în brațe și se bucure și aplaudă, înseamnă au înțeles mesajul. Să stai 2 ore, vezi un film în care nu sunt bătăi, împușcături, mitraliere și alte chestii. E un e un gest interesant, înseamnă au pătruns și au înțeles mesajul”. 

Cea mai mare dorință a lui Nicu Covaci este ca povestea Phoenix să continue la infinit, menționând faptul că oriunde ar trăi în lume, România va fi pentru el întotdeauna acasă.

Întreaga poveste Phoenix și inerviul inegral le puteți urmări aici:

Bianca Bucă