Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Licitație de experiențe” pentru comunitatea făgărășeană

Publicat: luni, 20 Martie 2023 , ora 13.24
Sursa foto: YouthBank / Făgăraș
Sursa foto: YouthBank / Făgăraș

Cei care doresc să investească în comunitatea făgărășeană pot participa, în luna aprilie, la Crama Cetății Făgărașului, la ”Licitația de experiențe”.

Cei care vor participa la licitație pot câștiga fie o experiență inedită, precum o ședintă de scuba diving în Grecia, o zi alături de pilotul Ciprian Lupu, salt cu parapanta în Brașov sau o zi în biroul primarului.

Fondurile din urma licitației vor ajunge la liceeni făgărășeni și proiectele lor.

Ne-am gândit la acest eveniment pentru că include o categorie foarte largă de vârste. Noi am făcut rost de mai multe experiențe (…) Participanții la licitație, cei care vor fi în sală, vor lupta, să zicem așa, pentru acea experiență, licitând cât mai mulți bani, cât doresc ei. Fiecare licitație, pentru fiecare experiență, va porni de la o anumită sumă și fiecare persoană poate oferi mai mult decât ceilalți pentru a obține acea experiență. Noi, cu fondul Youth Bank, pe care îl strângem din diferit de evenimente pe decursul anului, finanțăm ideile liceenilor din Făgăraș și nu numai”, a spus unul dintre coordonatorii proiectului, Maria Flavia Poenariu.

Ruxandra Stoica