ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un nou sistem de semaforizare cu buton, de mâine, pe Calea București

Publicat: luni, 20 Martie 2023 , ora 14.39
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Un nou sistem de semaforizare cu buton de “cerere traversare” va fi pus în funcțiune pe Calea București, mâine, în dreptul numărului 102.

Este cel de al 38-lea sistem de acest tip montat în municipiu, în cadrul programului de creștere a siguranței circulației la trecerile de pietoni.

“În perioada următoare, alte două intersecții vor intra în programul nostru de creștere a siguranței în trafic. Este vorba de intersecția b-dului Muncii cu Carpaților și intersecția străzilor Avram Iancu cu Bisericii Române. Totodată, am început montarea sistemelor de reducere a vitezei la trecerile de pietoni, astfel că până la sfârșitul săptămânii viitoare vom finaliza montarea sistemelor la toate trecerile de pietoni stabilite împreună cu Poliția Rutieră. Programul nostru de creștere a siguranței la trecerile de pietoni va continua, astfel încât numărul accidentelor rutiere la traversarea străzii pe trecere să fie reduse la minimum posibil”, a precizat primarul Allen Coliban.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt 38 de treceri de pietoni semaforizate cu buton, 14 treceri cu semaforizare corelată, de tip „undă verde“ și alte 52 de treceri de pietoni iluminate suplimentar.

Radio România Brașov FM