ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Actualul director ADR Centru a fost reales în funcție

Publicat: miercuri, 22 Martie 2023 , ora 13.41
Sursa foto: arhivă ADR Centru
Sursa foto: arhivă ADR Centru

Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru are un nou director, pe cel vechi. Simion Crețu, actualul directorul general a fost reales în funcție pentru încă trei ani.

Actualul mandat al managerului expiră în luna octombrie a acestui an. El a mai primit un mandat în ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, care a avut loc la Brașov, în 22 martie.

"Principalul obiectiv este atragem cât mai multe fonduri în Regiunea Centru pentru dezvoltarea economică, socială și teritorială a acestei regiuni. Suntem în exercițiu cu Programul Regional Regiunea Centru 2021-2027, care are un buget de peste 1,4 miliarde de euro și care va fi implementat în această perioadă. Există proiecte care își propun dezvoltarea infrastructurii, atât din perspectiva conectivității, cât și a educației sau sănătății. Sunt proiecte care privesc zona publică, dar și pe cea privată", a declarat președintele ADR Centru, Simion Crețu.

De asemenea, cei prezenți au aprobat participarea Agenției în proiectul Asistență pentru întreprinderile sociale circulare prin cooperarea transnațională în zona Mării Negre.
Sorin Țîrcă