ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bebbo, cea mai nouă aplicație gratuită UNICEF, dedicată părinților

Publicat: vineri, 24 Martie 2023 , ora 13.39
Sursa foto: Bebbo
Sursa foto: Bebbo

În România, UNICEF a lansat o aplicație mobilă cu sfaturi despre nutriție, învățare timpurie, valoarea jocului, dedicate exclusiv părinți care au copii cu vârste între 0 și 6 ani.

Bebbo, le oferă părinților din România sfaturi sigure și utile cu privire la toate aspectele legate de sănătatea și bunăstarea copiilor lor.

Aplicația Bebbo este gratuită și conține sfaturi de specialitate cu privire la o gamă largă de aspecte legate de sănătatea și dezvoltarea copilului, de la nutriție și alăptare la învățarea timpurie și valoarea jocului, parentingul receptiv, protecție și siguranță.

Bebbo include totodată îndrumări specifice pentru părinți și îngrijitori cu privire la modul în care să se îngrijească de propria sănătate. Aceasta a fost dezvoltată de către UNICEF cu sprijinul Agenției Austriece pentru Dezvoltare și al Uniunii Europene și este disponibilă în alte 14 țări din Europa și Asia Centrală.

Aplicația este folosită, în prezent, de peste 100.000 de utlizatori și poate fi descarcată gratuit din Google Play și App Store.

Ruxandra Stoica