Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un jandarm a fost omorât, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați, azi noapte, la Brașov

Publicat: duminică, 26 Martie 2023 , ora 11.58
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un jandarm a fost omorât, iar un pompier și un alt tânăr au fost înjunghiați. Principalul suspect a vrut să își pună capăt zilelor.

Totul s-a petrecut într-un scandal care a avut loc azi noapte, în Brașov.

Din primele informații se pare că totul ar fi pornit de la o datorie de câteva mii de euro.

”Semnalarea a fost azi-noapte, la Râșnov. Pe fondul consumului de alcool, agresorul care are în jur de 40 de ani i-a reproșat uneia dintre victime, care are 20 și ceva de ani, că nu i-a returnat un împrumut de câteva mii de euro. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuțit și s-a întors să îl atace pe pretinsul datornic. În apărarea acestuia din urmă au intervenit alte două persoane, un jandarm de aproape 39 de ani și înca o victimă de 20 și ceva de ani. In agresiune a fost ucis jandarmul și vătămate celelalte 2 persoane. Apoi agresorul s-a întors acasă unde se pare că s-ar fi autoagresat prin secționarea venelor de la mână. În prezent agresorul este în spital la Sibiu pentru a suferi o operatie de urgență. Celelalte 2 victime în viața au fost duse la spital. Se fac cercetări pentru omor, tentativă la omor și daca face plângere și una dintre victime vătămate mai ușor și pentru lovire”, spun anchetatorii.

Monica Neacșu