Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patru polițiști brașoveni, reținuți într-un dosar de corupție

Publicat: luni, 27 Martie 2023 , ora 8.38
Sursa foto: arhivă / Poliția Română
Sursa foto: arhivă / Poliția Română

Patru polițiști și alți trei brașoveni au fost reținuți, aseară, într-un dosar de corupție.

Este vorba despre doi agenți de la serviciul de Permise și Înmatriculări, un polițist de la secția din Poiana Brașov și un altul din Râșnov.

Alți doi brașoveni au fost reținuți pentru că ar fi dat mită, iar un al treilea pentru că ar fi fost persoana prin intermediul căreia s-a dat mita către examinatori.

Vă remintim că în acest dosar au fost organizate, ieri, nu mai puțin de 20 de percheziții în Brașov, Poiana Brașov, Râșnov, și în localitățile Moieciu, Dumbrăvița, Hărman și Hălchiu.

Trei instituții publice au fost verificate de polițiști sub coordonarea unui procuror.

Dosarul vizează săvârșirea, de către funcționari MAI a unor infracțiuni de corupție și asimilate, favorizarea făptuitorului și instigare la conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Mai exact, în perioada septembrie 2022 – martie 2023, mai mulți polițilti ar fi pretins și primit, de la diverse persoane, sume de bani, bunuri și alte valori, pentru nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu ori pentru a le îndeplini necorespunzător, spun anchetatorii.

Mai multe, aici: Un polițist de la Poliția Poiana Brașov a fost reținut, astăzi, pentru abuz în serviciu

Sursa foto: arhivă / Poliția Română

Radio România Brașov FM