ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Milioane de colete, verificate de Autoritatea Vamală Brașov în anul 2022

Publicat: marți, 28 Martie 2023 , ora 16.05
Sursa foto: piaxabay.com
Sursa foto: piaxabay.com

Aproape 3 millioane de colete și peste 260.000 de tone de mărfuri verificate, în valoare totată de peste 8 miliarde de lei, și amenzi aplicate de circa 266 de milioane de lei.

Sunt câteva date statistice din activitatea pe anul trecut a Autorității Vamale din Brașov, prezentate la Colegiul Prefectural care s-a desfășurat astăzi în prezența prefectului Brașov.

“Cea mai mare provocare este aplicarea sancțiunilor dictate de către Comunitatea Europeană pentru Rusia și Belarus, în contextul războiului din Ucraina. În primul rând, în aplicarea acestor sancțiuni suntem datori să nu treacă mărfuri care fac parte din acele sancțiuni dispuse către Rusia și Belarus”, a spus șeful Biroului Vamal Brașov, Cristian Stancu.

Reprezentantul Biroului Vamal Brașov a prezentat și un caz special, în care a fost oprit un transport important cu produse contrafăcute, aduse din Turcia. S-a dispus distrugerea mărfii pe cheltuiala producătorului.

Camelia Vlad