ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevi și profesori brașoveni, premiați pentru activitățile din ”Săptămâna verde”

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 17.46
Sursa foto: Facebook / Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
Sursa foto: Facebook / Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Premii pentru elevii și profesorii de la Școlile Gimnaziale nr. 6 și 11 din Brașov. Este vorba despre cei care au participat la activitățile derulate în cadrul Programului Național "Săptămâna verde".

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în prezența președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu Păștinaru:

"Mă bucură faptul au învățat colectarea selectivă, despre ecologizare, lucruri importante privind protecția mediului. Am înțeles că vor fi și anumite acțiuni de plantări de arbori, de ecologizare, de coordonare a tuturor activităților cu impact asupra mediului. Foarte interesant și sper ca și alte județe preia această inițiativă".

Prin programul "Săptămâna verde", fiecare unitate educațională din mediul preuniversitar desfășoară activități legate de schimbări climatice și protecția mediului.

"Ne-am străduit dedicăm în fiecare zi mediului și numai mediului, naturii care ne este prietenă, arătăm atât copiilor, cât și părinților ce înseamnă natura, ce înseamnă <<Săptămâna verde>>, ce înseamnă activități ecologice. Am desfășurat o activitate foarte interesantă cu Agenția de Protecție a Mediului Brașov privind biodiversitatea".

Copiii au fost foarte încântați de toate activitățile educative la care au participat, fie că a fost vorba despre igienizarea spațiilor verzi, fie de plantare:



Camelia Vlad